AKTUELT

Gjør terrassen din klar for sommeren

Herregård Terrassebeis gir en slitesterk og fin finish, og kan velges i mange ulike farger.

Publisert: 30/05/16 oppdatert: 09/05/18

Terrassen er en viktig del av uterommet vårt.  Gi terrassen din en oppfrisking før sesongen starter, så er den klar for lune kvelder med gode måltider sammen med familie og gode venner.

Selv om du ikke har tenkt å beise/ olje den på nytt i år, bør den kostes og spyles ren for støv og skitt etter vinteren. Det vil friske opp fargen og forlenge levetiden på behandlingen. Vi anbefaler Gjøco Husvask til den årlige vasken.

Trenger terrassen ny behandling, anbefaler vi at du vasker med Gjøco Terrasserens. Gjøco Terrasserens fjerner tidligere behandling, skitt og forurensning, og gjenoppfrisker fargen på treverket. Det kan være nødvendig med flere behandlinger hvis underlaget er sterkt forurenset eller gammel beis sitter godt. Bruk gjerne en kost å skrubbe med.

Slitt treverk og løse trefibre må slipes bort for å sikre god forankring til beisen. Dette er spesielt viktig når terrassen er noen år gammel. Terrasser er værutsatte, og terrassebordene vil etterhvert få langsgående sprekker og grått treverk. For at beisen skal få tilfredsstillende vedheft til underlaget, er det viktig å slipe ned til friskt treverk.

Herregård Terrassebeis kan påføres med rull eller pensel. Vi anbefaler i utgangspunktet kun ett strøk. På gamle terrasser og sugende underlag, kan det påføres mer enn ett strøk, men beisen skal trekke ned i underlaget og ikke danne film. 

Herregård Terrassebeis finnes både i vanntynnet og løsemiddelbasert utgave. Se tekniske datablad for mer info.

For mer info, se her