Presentasjon

Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter.  Bedriften ble startet så tidlig som i 1940, og har siden da, med produksjon og ferdigvarelager, vært lokalisert til Torvikbukt på Nordmøre.

I 2004 ble datterselskapet og produksjonsbedriften Gjøco AB etablert i Perstorp i Sydsverige.  De senere år har Gjøco AS hatt en betydelig vekst. Nå fremstår bedriften som Norges nest største produsent og markedsfører av dekorative malinger til hus og hjem. Med fullsortiment, Gjøcomix fargebrekkesystem og alle nødvendige salgshjelpemidler dekker Gjøco AS hele behovet til norske malingsbutikker. 

Forhandlernettet strekker seg over hele landet.

På våre sider vil du finne en rekke relevante opplysninger om et oppdatert produktsortiment med meget høy kvalitet til en fornuftig pris, og hvor og hvem som forhandler dette.

Gjøco i Norge

Hovedkontoret for Gjøco ligger i Torvikbukt  – midt mellom Molde og Kristiansund. Her finner du administrasjon, produksjon, ferdigvarelager og laboratorium.

Salgsavdelinger: Se egen oversikt i meny.

Gjøco i Sverige

Svensk datterselskap beliggende i Perstorp i Sør-Sverige. Produksjon av lim og vanntynnbare malinger. Salgskontor for Sverige.