• NO
  • SE
  • DK
  • EN
  • NO
  • SE
  • DK
  • EN

Kalkmaling – effektfärg som ger en betongaktig yta

Gjøco Kalkmaling er en mineralsk kalkmaling til interiør bruk i tørre rom. Gir en levende og betongaktig overflate. Benyttes på bygningsplater, puss, betong og sparklede overflater.
Interiør vegg malt med Gjøco Kalkmaling Eucalyptus dekor
Gjøco Kalkmaling er en unik interiørmaling, som skal ”villstrykes/krysspensles” på underlaget. Dette gir en levende overflate med sjatteringer. Overflaten gir en tidsriktig matt og dempet struktur som tilfører rommet ro og varme. Vår kalkmaling kan brukes på alle veggene i et rom, eller bare på en utvalgt vegg. Fargevalget går i en dus fargeskala, som forsterker malingens uttrykk. Se vårt lekre fargekart om kalkmaling.

Gjøco Kalkmaling har høy pH og kan gi utfordringer på visse underlag og ved overmaling med andre malinger. Er du usikker på underlaget, kan du først påføre ett eller to strøk  Gjøco Interiør 10 før du bruker Gjøco Kalkmaling. Om du vil bruke en annen maling over Gjøco Kalkmaling; puss med et fint slipepapir; påfør ett eller to strøk Gjøco Interiør 10, og du står fritt til å bruke en annen maling på toppen.

Vår kalkmaling kan også brukes på interiørdetaljer, som for eksempel speilrammer, bord- og benkeplater. Ønsker du en betongaktig overflate på bordplaten prøv for eksempel fargen fargen ”grå skifer”. Brukes malingen på overflater som utsettes for søl og slitasje, anbefales ett strøk med Gjøco Sealer som toppstrøk.

Påføring av Gjøco Sealer vil gi en dypere farge. Under ser du fargen ”Rustikk Terracotta” og ”Greef Leaf” med og uten Sealer.

   

Läs andra artiklar

Supermatt Rum ger värme till rummet

Använd vår Supermatt Rum och få ett en helt ny färgupplevelse inomhus. Supermatt Rum är en vattenspädbar, helmatt akrylfärg som ger färgdjup och ett vackert och rogivande resultat utan reflektion. Supermatt Rum fungerar bra i samtliga kulörer, men ger en speciell värme i mörkare kulörer. Ytan upplevs som tystare och färgerna kommer att visas med större djup.

Fashion – oljefärg till inomhusbruk

Fashion er vår beste maling til tre og panel! Den kommer i mange forskjellige glansgrader og passer perfekt på panel, karmer og dører.

Alle Rom – robust och tvättbar interiörfärg

Alle Rom er en flekkavvisende interiørmaling, og vår mest robuste akrylmaling, med gode bruksegenskaper – som skapt for aktive familier.