• NO
  • SE
  • DK
  • EN
  • NO
  • SE
  • DK
  • EN

Häng med oss in i Rasmus (26) kontinentala och underbara lägenhet i Århus

Rasmus Christian Bundgaard Malling bor i en tre-romsleilighet på 71 kvadratmeter i sentrum av Aarhus i Danmark. Over tjue tusen dansker følger spent med når han deler inspirerende interiørbilder fra boligen sin på Instagram.

Danske Rasmus kjøpte leiligheten i juli 2021 og har brukt det siste året godt: Kjøkken og stue er slått sammen, og i et av rommene har han bygget garderobe. I tillegg består leiligheten av soverom og bad. – Jeg har montert nytt kjøkken fra Reform CPH, lagt hvitt panel av MDF-plater med lister både i soverom og stue, og har satt inn stukkatur i kjøkken, garderobe og soverom, sier 26-åringen og røper at han ennå ikke er ferdig: – Nå er det oppussing av badet som står for tur. Trender er alltid i bevegelse Interiørinteressen oppsto i ung alder, og dansken har utviklet et godt blikk for mulighetene som finnes i et rom. Rasmus beskriver stilen sin som nordisk, minimalistisk og moderne, men også med et hint av det kontinentale. I tillegg benytter han seg mye av messing i interiørene sine.
Jeg ser hele tiden muligheter i rommene jeg befinner meg i. Innredning og interiør inspirerer meg enormt mye, og for meg står en innredningsprosess aldri stille, for trender og stilarter er hele tiden i bevegelse, sier han. Gjøco Perfect beige levde opp til navnet Det første han gjorde etter leilighetskjøpet, var å male den i gråfarger, men siden har fargene skiftet til beige-nyanser fra Gjøco. – Jeg innså at gråtonene ble for mørke, det ble for dunkelt i rommene. Spesielt i vinterhalvåret merket jeg at de kalde, grå fargene påvirket humøret.  Derfor er jeg så glad i ulike nyanser av beige, og her syntes jeg Gjøcos fargekart var virkelig inspirerende og tiltalende, forklarer han. Gjøco Perfect Beige var en alle tiders match da han skulle male garderoben. – Den står perfekt til skapdørene fra IKEA, og det var her jeg virkelig fikk øynene opp for beige-nyansene. Deretter tok jeg en ny titt på kjøkkenet og var ikke det minste i tvil om at jeg ville ha Gjøco Perfect Beige både der og i stuen, smiler han. Alle flater er malt med Gjøco Supermatt Rom med helmatt glans, som gir et eksklusivt utseende og gjør at ektheten i fargene kommer til sin rett. Enorm respons Etter at stuen og kjøkkenet ble malt i fargen Gjøco Perfect Beige har tilbakemeldingene fra følgerne vært overveldende. Hver gang Rasmus poster et bilde av stuen, kjøkkenet og garderoben, får han spørsmål om valget av farge og produsent. – Jeg har fått virkelig god respons! Gjøco Perfect Beige var et helt riktig valg til rommene. Fargen har gitt dem en helt annen varme, og den matcher møblene og kjøkkeninnredningen helt perfekt, sier han. Spesielt kjøkkenet, som er i eik, har fått en helt annen look. Rasmus forteller at han elsker å sitte med kaffekoppen og nyte de varme tonene. – Det er faktisk på kjøkkenet jeg oppholder meg aller mest. Gjøco Perfect Beige er en utrolig lekker farge med massevis av varme, og samtidig endrer nyansen seg litt med lyset, noe jeg liker kjempegodt.
Valgte Gjøco Cumulus til soverommet Etter at han hadde malt stuen og kjøkkenet, bestemte Rasmus seg for å fortsette med å male soverommet, som fortsatt var mørkegrått. – Faren min hadde en rest av fargen Cumulus fra Gjøco, og jeg forelsket meg i den umiddelbart. Akkurat som Perfect Beige endrer også Cumulus nyanse med lyset. Det gir liv, og fargen varierer i løpet av dagen. Jeg var ikke i tvil om at jeg ville bruke resten av den malingen på soverommet, sier han. En lørdag formiddag tømte han rommet og begynte å male. Prosessen ble postet på Instagramstoryen, og igjen ble folk virkelig begeistret for fargevalget. – Fargen har gjort rommet lysere og gitt det en helt annen varme, som er helt riktig i et soverom. Soverommet skal være et hyggelig rom, hvor man har lyst til å slappe av med en film på søndagen – noe jeg definitivt har nå!  

Läs andra artiklar

Supermatt Rum ger värme till rummet

Använd vår Supermatt Rum och få ett en helt ny färgupplevelse inomhus. Supermatt Rum är en vattenspädbar, helmatt akrylfärg som ger färgdjup och ett vackert och rogivande resultat utan reflektion. Supermatt Rum fungerar bra i samtliga kulörer, men ger en speciell värme i mörkare kulörer. Ytan upplevs som tystare och färgerna kommer att visas med större djup.

Fashion – oljefärg till inomhusbruk

Fashion er vår beste maling til tre og panel! Den kommer i mange forskjellige glansgrader og passer perfekt på panel, karmer og dører.

Kalkmaling – effektfärg som ger en betongaktig yta

Gjøco Kalkmaling er en mineralsk kalkmaling til interiør bruk i tørre rom. Gir en levende og betongaktig overflate. Benyttes på bygningsplater, puss, betong og sparklede overflater.