• NO
  • SE
  • DK
  • EN
  • NO
  • SE
  • DK
  • EN

Gjøco utvikler herdeplast

Herdeplaster er slitesterke produkter med mange bruksområder. Vi utvikler våre produkter etter beste kvalitet og den nyeste teknologien på markedet

Ekte norsk herdeplast

Ved vår avdeling på Galterud driver vi utvikling og produksjon av slitesterke, vanntette og elastiske herdeplastprodukter. Fordi vi produserer og leverer fra Norge, kan vi garantere raske leveranser. 

I produksjonen har vi fokus på de mest miljøvennlige råvarene og størst mulig andel råvarer basert på fornybar energi. Under kan du se noen prosjekter med Herdeplast.

Hva

Herdeplast brukes som membran, belegg (terrazzo, sand, flak etc.), lim og coating i byggenæringen.

Hvor

Industrigulv, storkjøkken, dekker i p-hus, tetting og beskyttelse i betongkonstruksjoner som kaier, bruer og tankanlegg.

Hvorfor

Produktene er slitesterke, vanntette og raskt herdende.

GjøcoPoxy MF som radonsperre

GjøcoPoxy MF skaper en barriere som effektivt stopper radon inntrengning  og sikrer et godt inneklima. Kontakt oss for mer informasjon.

 

Gjøco er nå forhandler av Synthesias sprøytbare polyuretan for isolasjon

Synthesias sprøytbare polyuretanskum tilbyr et kontinuerlig isolasjonssystem uten kuldebroer. Materialets lave varmeledningsevne sørger for den beste isolasjonen med den minste tykkelsen.

Gjøco AS er landets eneste helnorske produsent av herdeplast

Gjøco øker satsing på herdeplastprodukter og har flyttet herdeplastvirksomheten til Galterud i Sør-Odal.

Salmon Evolutions revolusjonerende landbaserte oppdrettsanlegg

Gjøco er stolte av å ha levert produktene til innvendig belegning av betongtankene på Salmon Evolutions nye landbaserte flaggskip-anlegg på Indre Harøy. Arbeidet ble utført av  BMO Entreprenør AS.

Effektiv beskyttelse mot radongass i boliger

Vi har testet epoksy som en løsning mot radongass i bygninger, og med to strøk GjøcoPoxy MF får man et tett belegg som hindrer utsiving av radongass fra grunnen. Radongass er en usynlig og luktfri gass som kan trenge inn i bygningen fra grunnen. Langvarig eksponering for høye radonnivåer kan være helseskadelig og øke risikoen for lungekreft. I boliger og andre bygninger kan radon trenge inn gjennom sprekker i grunnmuren og langs rørinnføringer og medføre helseskadelige konsentrasjoner, spesielt i kjelleretasjen. Opptreden av radon kan være meget lokal og må derfor måles i den enkelte bygning. Radongass i boligen kan måles ved bruk av sporfilm som tilbys av flere aktører på markedet. Innendørs anbefales sporfilmmålinger foretatt over 6–8 uker i tiden fra midten av oktober til midten av april da nivået er høyest. GjøcoPoxy MF fungerer som en effektiv barriere mot radongass ved å tette gulv og vegger. Med kun to strøk GjøcoPoxy MF kan man sikre hjemmet mot inntrengning av radon og dermed redusere risikoen for helserelaterte problemer. Produktet har gjennomgått grundige tester som viser at det er effektivt for å motvirke radongass. GjøcoPoxy MF er en to-komponent løsemiddelfri primer. GjøcoPoxy MF er beregnet til bruk på mineralsk underlag som betong, mur, puss, sementbasert underlag, og lignende. Påføres på ubehandlet underlag før videre behandling med epoksy eller polyuretan. GjøcoPoxy MF kan også brukes på betong som ikke er helt tørr. Husk at belegget må være tett og uten sprekker for å hindre radongass til å trenge gjennom. Husk å ta ny test på radongass etter at gulvet er behandlet for å sjekke at resultatet er tilfredsstillende. GjøcoPoxy MF kan overmales med Poxydekk Ekstrem, GjøcoPoxy SL, GjøcoPoxy C eller GjøcoPur T. Se informasjon om produktene under herdeplast.

Legging av SL belegg.

    I desember i 2021 var det klart for legging av epoxybelegg hos Gjøco sine nye lokaler i Torvikbukt.  Gulvet ble slipt med en Scanmaskin 650 og grundig rengjort før priming og legging av et 2 mm selvutjevnende belegg av typen Gjøcopoxy SL S3000. Totalt ble det lagt 1500 kvm på to etapper. Nedenfor viser vi noen korte filmer som viser litt av prosessen. Blandestasjon

Kontakt oss om herdeplast

Vi har ansatte med flere tiårs erfaring fra bransjen, og har kompetansen som kreves for å levere akkurat den løsningen ditt prosjekt krever.

Norge

Per Haugnes

Per har erfaring fra herdeplastbransjen som utførende entreprenør siden 1993, og som selger på Gjøco siden 2017.

per.haugnes@gjoco.no
+47 923 50 923

Norge

Brian Wilson

Brian har lang erfaring fra herdeplastbransjen innen alle typer herdeplast. Brian er salgsansvarlig for Sør- Norge.

brian@gjoco.no
+47 950 33 356

Norge

Morten Hole

Morten har lang erfaring fra herdeplastbransjen innen alle typer herdeplast. Morten er salgsansvarlig for Nord- Norge.

morten@gjoco.no
+47 488 62 659