• NO
  • SE
  • DK
  • EN
  • NO
  • SE
  • DK
  • EN

Gjøco utvikler herdeplast

Herdeplaster er slitesterke produkter med mange bruksområder. Vi utvikler våre produkter etter beste kvalitet og den nyeste teknologien på markedet.

Ekte norsk herdeplast

Ved vår avdeling på Galterud driver vi utvikling og produksjon av slitesterke, vanntette og elastiske herdeplastprodukter. Fordi vi produserer og leverer fra Norge, kan vi garantere raske leveranser. 

I produksjonen har vi fokus på de mest miljøvennlige råvarene og størst mulig andel råvarer basert på fornybar energi. Under kan du se noen prosjekter med Herdeplast.

Hva

Herdeplast brukes som membran, belegg (terrazzo, sand, flak etc.), lim og coating i byggenæringen.

Hvor

Industrigulv, storkjøkken, dekker i p-hus, tetting og beskyttelse i betongkonstruksjoner som kaier, bruer og tankanlegg.

Hvorfor

Produktene er slitesterke, vanntette og raskt herdende.

Gjøco AS er landets eneste helnorske produsent av herdeplast

Gjøco øker satsing på herdeplastprodukter og har flyttet herdeplastvirksomheten til Galterud i Sør-Odal.

Salmon Evolutions revolusjonerende landbaserte oppdrettsanlegg

Gjøco er stolte av å ha levert produktene til innvendig belegning av betongtankene på Salmon Evolutions nye landbaserte flaggskip-anlegg på Indre Harøy. Arbeidet ble utført av  BMO Entreprenør AS.

Legging av SL belegg.

    I desember i 2021 var det klart for legging av epoxybelegg hos Gjøco sine nye lokaler i Torvikbukt.  Gulvet ble slipt med en Scanmaskin 650 og grundig rengjort før priming og legging av et 2 mm selvutjevnende belegg av typen Gjøcopoxy SL S3000. Totalt ble det lagt 1500 kvm på to etapper. Nedenfor viser vi noen korte filmer som viser litt av prosessen. Blandestasjon

Kuttet tidsbruken fra ni til to dager med spraybar epoksysparkel

I januar gjennomførte Gjøco, Opticon Solutions og Norske Skog Saugbrugs, det første fullskala testprosjektet med den nye epoksysparkelen. Sparkelen kan sprøytes jevnt på vertikale flater uten at den siger eller drypper.

Kontakt oss om herdeplast

Vi har ansatte med flere tiårs erfaring fra bransjen, og har kompetansen som kreves for å levere akkurat den løsningen ditt prosjekt krever.

Norge

Per Haugnes

Per har erfaring fra herdeplastbransjen som utførende entreprenør siden 1993, og som selger på Gjøco siden 2017.

per.haugnes@gjoco.no
+47 923 50 923

Sverige

Mats Anderstedt

Mats startet i Gjøco i januar 2021. Tidligere har han vært entreprenør i eget firma, prosjektleder og selger av entrepriser og herdeplastmaterialer.

mats@gjoco.se
+46 730 30 88 97