AKTUELLT

Gjøco Kalkmaling

Gjøco Kalkmaling er en mineralsk kalkmaling til interiør bruk i tørre rom. Gir en levende og betongaktig overflate. Benyttes på bygningsplater, puss, betong og sparklede overflater. 

Publisert: 02/21/2017 Oppdatert: 03/04/2021

*Översättning till svenska är under arbete.

 

Gjøco Kalkmaling er en unik interiørmaling, som skal "villstrykes/krysspensles" på underlaget. Dette gir en levende overflate med sjatteringer. Overflaten gir en tidsriktig matt og dempet struktur som tilfører rommet ro og varme. Vår kalkmaling kan brukes på alle veggene i et rom, eller bare på en utvalgt vegg. Fargevalget går i en dus fargeskala, som forsterker malingens uttrykk.

Vår kalkmaling kan også brukes på interiørdetaljer, som for eksempel speilrammer, bord- og benkeplater. Ønsker du en betongaktig overflate på bordplaten prøv for eksempel fargen fargen "grå skifer". Brukes malingen på overflater som utsettes for søl og slitasje, anbefales ett strøk med Gjøco Sealer som toppstrøk.

Gjøco Kalkmaling har høy pH og kan gi utfordringer på visse underlag og ved overmaling med andre malinger. Er du usikker på underlaget, kan du først påføre ett strøk Gjøco Sealer eller Gjøco Interiør 10 før du bruker Gjøco Kalkmaling. Om du vil bruke en annen maling over Gjøco Kalkmaling; puss med et fint slipepapir; påfør ett strøk Gjøco Sealer eller Gjøco Interiør 10, og du står fritt til å bruke en annen maling på toppen.

Pårføring av Gjøco Sealer vil gi en dypere farge

 

  
Fargen "Rustikk Terracotta" med og uten Sealer.   Fargen "Green Leaf" med og uten Sealer.

 

      
Bordplaten er malt med Gjøco Kalkmaling i fargen "St.Pauls Blue" og er forseglet med ett strøk Gjøco Sealer. Bordbeina er malt med Gjøco Fashion 05 base hvit.   Et gammelt rødmalt speil fra Ikea har fått nytt liv med Gjøco Kalkmaling i fargen "Grå skifer"